Studená pěna neboli HR pěna - co to vlastně je a jaké jsou její výhody?

Studená pěna neboli HR pěna - co to znamená?

Říká se jí "Studená pěna" z důvodu využití studené vody při její výrobě. Nemusíte se bát, že Vás bude studit :) HR pěna má zkratku anglických slov High Resilience čili Vysoce Odolná. Z této pěny nové generace nabízíme naše matrace.

Jaké jsou výhody HR pěny - studené pěny?

  1. Naše prodyšná HR pěna vyniká svou výbornou elasticitou neboli tvárností, tvarovou stálostí s vysokou odolností proti proležení a tedy dlouhou životností. Naše HR pěna je dostatečně pevná a snadno se přizpůsobí Vašemu tělu. Zajistí správnou oporu těla v každé spánkové poloze.
  2. Naše prodyšná HR pěna je tvořena otevřenými buňkami s velkými póry pro vyšší propustnost vzduchu, díky tomu je matrace velmi prodyšná. Je tvořena buňkami se silnou stěnou, které zajišťují vysokou vzdušnost a optimální odvod tepla. 
  3. Naše prodyšná HR pěna je umělý materiál, který neláká roztoče ani jiné mikroorganismy. Proto je vhodná pro alergiky a astmatiky.
  4. Naše HR pěna je složená přesně na míru - tzn. ve vysoké hustotě na 1 m2. Zkoušením a testováním jsme došli k nejlepšímu možnému poměru hustoty pěny. Jedná se o moderní pěnu nové generace.
  5. HR pěna se vyrábí za přítomnosti studené vody a bez přítomnosti formaldehydu (lepidla) nebo jiných chemických látek. Jedná se o ideální materiál pro výrobu moderních zdravotních matrací.

POTŘEBUJETE NOVOU MATRACI?

VYZKOUŠEJTE NAŠI MATRACI Z PĚNY NOVÉ GENERACE!