8. 3. 2024 Využijte slevu 50 % na matraci DUAL

Od pondělí 11. 3. 2024 startuje Nákupní týden s deníkem. My jsme součástí této skvělé akce a snažíme se ji využít k reklamním účelům. Proto jsme se rozhodli do akce investovat a nabídli jsme do ní naši novinku - matraci DUAL pro letní i zimní období a to se SLEVOU 50 %.

Kvalitní oboustrannou matraci DUAL pro letní i zimní období s potahem Sunflake si můžete objednat přímo zde. Navíc, když v košíku zadáte do objednávky slevový kód "DUAL50" budete mít matraci o polovinu levnější. Ano na matraci dáváme 50 % slevu! 

Nákupní týden je časově omezená akce od 11. 3. 2024 do 17. 3. 2024. 

Celou slevovou knížku si můžete stáhnout zde.

Kvalitní oboustranná matrace DUAL pro letní i zimní období s potahem Sunflake

Snažíte se najít moderní matraci, která plně odpovídá Vašim individuálním potřebám? Představujeme Vám náš nejnovější produkt  - oboustrannou matraci , kterou můžete využívat pro letní i zimní období. Tuto funkci u matrací málokdo požaduje, přestože přikrývku letní a zimní najdete téměř v každé ložnici. Naše matrace kombinuje prémiové moderní HR pěny nové generace, tak aby Vám poskytla individuální pohodlí a vysokou kvalitu spánku během celého roku.

🌞❄️ 2v1: Letní a zimní strana matrace

Matrace DUAL přináší revoluční koncept - dvě prémiové HR matrace nové generace v jedné. Matrace se skládá pouze z prémiových pěn nové generace, pro zajištění kvalitního spánku v zimě i v létě. Budete mít pocit, že jedna strana chladí v horkých letních dnech, druhá strana přináší útulné teplo v zimních měsících. Jedná se o dokonalou kombinaci pro každou sezónu, která se přizpůsobí Vašim potřebám.

🌬️🔥 Tvarovací schopnosti

Matrace DUAL využívá prémiové HR pěny, které se vyznačují vynikající elasticitou, tvarovou stálostí, dlouhou životností a vysokou odolností proti proležení oproti běžným pěnám - matracím. Naše prémiová HR pěna je dostatečně pevná a snadno se přizpůsobí Vašemu tělu. Zajistí správnou oporu těla v každé spánkové poloze. Díky ní zažijete maximální pohodlí a podporu při každém spánku.

🍃 Ideální pro alergiky a astmatiky

Matrace DUAL je navržena s ohledem na Vaše zdraví. Naše prémiová HR pěna nové generace je zdravotně nezávadný – umělý materiál, který neláká roztoče ani jiné mikroorganismy. Proto je ideální pro alergiky a astmatiky.

🌬️🔄 Výborná prodyšnost 

Prémiové pěny naší matrace DUAL jsou tvořeny otevřenými buňkami s velkými póry, proto jsou naše matrace velmi dobře prodyšné. Oproti běžným pěnám jsou naše pěny výrazně tvárnější, prodyšnější a mají delší životnost.

🌞❄️ Speciální potah Sunflake pro matrace DUAL

Potah matrace je něco, co Vám matraci buď výrazně vylepší nebo ji pokazí. My jsme na to samozřejmě mysleli. Náš potah Sunflake je složený ze dvou samostatných částí: z jedné poloviny je potah určený pro zimní stranu a z druhé poloviny je určený pro letní stranu. Potah Sunflake je dělitelný na 2 části díky zipu kolem svého obvodu a umožňuje praní až na 60°C. Náš potah Sunflake je také certifikovaný, splňuje přísný standard kvality OEKO-TEX® 100. 

💤✨ Matrace DUAL

S naší kvalitní matrací DUAL přinášíme do Vaší ložnice revoluci ve spánku. Osvoboďte se od kompromisů a dopřejte si luxusní pohodlí, které si Vaše tělo zaslouží. Objednejte si Matraci DUAL ještě dnes a začněte každé ráno s úsměvem na tváři! 

Myslete na budoucnost

Zkuste se zamyslet. Na matraci strávíte třetinu života. Ano, je to většinou 8 hodin, které člověk stráví spánkem. To je třetina celého dne. Třetinu roku strávíte v posteli spánkem. A to už by měl být signál k tomu, že si zasloužíte něco pořádného. Něco za co Vám Vaše tělo po měsících či po letech poděkuje. Kvalitním spánkem. Kvalitním životem.