13. 2. 2024 Proč si pořídit oboustrannou matraci DUAL pro letní i zimní období?

Hledáte-li moderní matraci, která plně vyhovuje Vašim individuálním potřebám, pak je naše nejnovější inovace, oboustranná matrace DUAL, tou správnou volbou pro Vás. Tato matrace je nejen moderní, ale nabízí také revoluční koncept pro Vaše pohodlí a kvalitní spánek po celý rok.

Letní a zimní strana matrace

Matrace DUAL přináší revoluční koncept, kde dvě prémiové HR matrace nové generace jsou spojeny do jedné. Jedna strana matrace vzdbudí pocit chlazení v horkých letních dnech, zatímco druhá strana poskytuje útulné teplo v zimních měsících. Tento unikátní design je dokonalou kombinací pro každou sezónu, která se přizpůsobí Vašim individuálním potřebám.

Tvarovací schopnosti

Využíváme prémiové HR pěny nové generace, které se vyznačují vynikající elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Tyto pěny poskytují správnou oporu těla v každé spánkové poloze, což zajišťuje maximální pohodlí a podporu při každém spánku.

Ideální pro alergiky a astmatiky

Matrace DUAL je navržena s ohledem na Vaše zdraví. Naše prémiová HR pěna nové generace je zdravotně nezávadná, což z ní činí ideální volbu pro alergiky a astmatiky, jelikož nezadržuje roztoče ani jiné mikroorganismy.

Výborná prodyšnost

Díky otevřeným buňkám s velkými póry jsou naše matrace velmi dobře prodyšné. Naše pěny jsou výrazně tvárnější, prodyšnější a mají delší životnost, což zajišťuje konstantní komfort při spaní.

Speciální potah Sunflake

Potah matrace je klíčový pro komfort spaní. Náš potah Sunflake je složený ze dvou samostatných částí: z jedné poloviny je potah určený pro zimní stranu a z druhé poloviny je určený pro letní stranu. Tento potah je certifikovaný a splňuje přísný standard kvality OEKO-TEX® 100, navíc je snadno udržovatelný díky možnosti praní.

Ukončete kompromisy a začněte každé ráno s úsměvem na tváři!

Naše kvalitní matrace DUAL přináší do Vaší ložnice revoluci ve spánku. S tímto produktem se nejen zbavíte kompromisů, ale také si dopřejete luxusní pohodlí, které si Vaše tělo zaslouží. Uvědomte si, že třetinu života trávíte na matraci, a proto si zasloužíte to nejlepší.

Investujte do kvalitního spánku a kvalitního života.

Objednejte si svoji novou oboustrannou matraci DUAL pro letní i zimní období s potahem Sunflake ještě dnes!