15. 10. 2023 Konečně pořádný spánek s našimi atypickými matracemi na míru

Přemýšlíte o tom, jak udělat ze své ložnice nejen místo odpočinku, ale i zářivý střed pozornosti? Naše atypické matrace na míru jsou tím správným řešením pro ty, kteří touží po jedinečném designu a komfortním spánku.

Proč zvolit atypickou matraci na míru?

Klasické matrace jsou vynikající volbou pro většinu lidí, ale co když toužíte po něčem speciálním? Naše atypické matrace na míru jsou navrženy tak, aby splnily vaše individuální požadavky a přivedly do vaší ložnice něco zcela jedinečného. Zde je několik důvodů, proč byste měli zvážit atypickou matraci:

1. Jedinečný design

Atypické matrace umožňují vytvořit matraci s oblým - kulatým rohem, zešikmenou stranou, nebo dokonce s netradičními tvary. To vám umožní vytvořit jedinečnou estetiku vaší ložnice.

2. Optimalizace prostoru

Zešikmené matrace jsou ideální pro prostory s neobvyklými rozměry nebo náročnými úhly. Získáte více místa v ložnici a vytvoříte pohodlné spánek, i když máte k dispozici omezený prostor.

3. Maximální pohodlí

Atypické matrace jsou navrženy tak, aby poskytovaly výjimečný komfort a podporu pro vaše tělo. Nemusíte dělat kompromisy ve jménu designu.

Možnosti atypických matrací na míru

U naších atypických matrací na míru máte volbu z několika možností:

- Oblý - Kulatý roh

  • Ideální pro postele s oblými hlavicemi
  • Přidává jedinečný designový prvek do ložnice

- Zešikmená strana

  • Maximálně využívá prostor s neobvyklými úhly
  • Pohodlný spánek i v místech s omezeným prostorem

- Speciální tvary

  • Srdce, hvězda, oblak, či jiný tvar podle vašeho výběru
  • Dodává vaší ložnici neopakovatelný vzhled

- Matrace ve tvaru čtverce

  • Moderní a minimalistický design
  • Ideální pro manželské postele

Jak si objednat atypickou matraci na míru

  1. Zkuste nám co nejlepe popsat do e-mailu Vaše přání. Prohlédněte si naše matrace na míru Silver a Gold a do e-mailu nám popište Vaše přání a preferenci.
  2. Zadejte rozměry: přesné rozměry, které potřebujete pro Váš atypický tvar matrace. (Klidně pošlete jednoduchý náčrt)
  3. Upřesněte typ matrace. Poté, co víme, jakou matraci si přejete a jaké budou její rozměry, potřebujeme znát ještě druh matrace - zda si přejete kvalitní matraci Silver nebo prémiovou matraci Gold. Pokud máte zájem o jiný druh matrace s jiným typem pěny - specifikujte to. Umíme vyrobit na míru cokoliv.
  4. Objednávku nám odešlete a do 48 hodin nejpozději od nás dostanete nabídku Vaší nové matrace na míru.

Užijte si individuální komfort

Nyní, když víte více o našich atypických matracích na míru, neváhejte nás kontaktovat, pokud máte další otázky nebo potřebujete radu při výběru atypické matrace. Jsme zde, abychom vám pomohli vytvořit perfektní spící prostředí pro vás.

Nenechte si ujít příležitost vytvořit jedinečný design a zároveň si užít pohodlný spánek s našimi atypickými matracemi na míru.