29. 9. 2023 Tajemství kvality matrací na míru se ukrývá v jejich nitru

E-shop matracenamiru.com se specializuje na výrobu matrací na míru, které jsou navrženy tak, aby Vám poskytly optimální komfort a zlepšily kvalitu Vašeho spánku. Přečtěte si více o tajemství výroby našich matrací na míru Silver a Gold.

Matrace na míru Silver: Prodyšná HR pěna pro ideální podporu Vašeho těla

Prodyšná HR pěna (HR-High Resilience) je klíčovým materiálem v jádru našich matrací Silver. Co ji činí tak výjimečnou?

  1. Elasticita a tvarová stálost: HR pěna se vyznačuje vynikající elasticitou, což znamená, že se snadno přizpůsobí Vašemu tělu a zajistí správnou oporu v každé spánkové poloze.

  2. Vysoká odolnost: Tato pěna má vysokou odolnost proti proležení, což znamená, že matrace Silver si udržuje svůj tvar a podporu po dlouhou dobu.

  3. Prodyšnost: Díky otevřeným buňkám s velkými póry je matrace na míru velmi prodyšná. To znamená, že je schopna efektivně odvádět teplo a udržovat Vás v optimální teplotě během spánku.

  4. Alergiky a astmatiky: Naše prodyšná HR pěna je umělý materiál, který neláká roztoče ani jiné mikroorganismy, což je výhodou pro alergiky a astmatiky.

  5. Vysoká hustota: HR pěna je složena přesně na míru ve vysoké hustotě na 1 m2. Zkoušením a testováním jsme došli k nejlepšímu možnému poměru hustoty pěny. Naše prodyšná HR pěna je vyvinuta přímo pro výrobu matrací.

Matrace na míru Gold: Kombinace Vísco pěny a prodyšné HR pěny pro luxusní komfort

Matrace na míru Gold nabízí ještě vyšší úroveň komfortu díky speciální kombinaci dvou typů pěn:

  1. Paměťová visco pěna: Tato viscoelastická pěna, známá také jako Visco pěna s paměťovým efektem, byla původně vyvinuta pro NASA. Naše paměťová pěna reaguje na teplotu a tlak těla, což zajišťuje dokonalou tvárnost a komfort. Je vhodná pro všechny druhy onemocnění páteře, protože nevytváří proleženiny.

  2. Prodyšná HR pěna: Pro zachování pevné opory a odolnosti je paměťová Visco pěna v matraci Gold kombinována s nosnou vrstvou z naší prodyšné HR pěny. Tato kombinace zlepšuje veškeré parametry matrace na míru a zaručuje Vám nejlepší možný spánek.

Obě naše matrace, Silver i Gold, jsou vyrobeny z umělých materiálů, které jsou hypoalergenní a odolné proti roztočům a mikroorganismům. To znamená, že jsou ideální pro ty, kteří trpí alergiemi nebo astmatem.

Závěrem

Nyní víte, co činí naše matrace na míru Silver a Gold tak jedinečnými. Naše matrace na míru jsou navrženy s ohledem na Vaše pohodlí, podporu a kvalitu spánku. Pokud hledáte matraci, která Vám poskytne nejenom skvělý spánek, ale také dlouhou životnost, naše matrace na míru jsou pro Vás ideální volbou.

Pro více informací o našich produktech a procesu výroby nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu, abychom Vám pomohli dosáhnout nejlepšího možného spánku a relaxace.

Děkujeme, že jste si přečetli náš blogový článek, a těšíme se na to, že Vás uvítáme jako spokojeného zákazníka na matracenamiru.com!