Showroom v Otrokovicích a nové produkty

Práce v našem novém mini showroomu v Otrokovicích pokračují celé léto v plném proudu. Nejtěžší byl úklid. Znáte to. Lepší vyhořet než se stěhovat. Naštěstí jsme nevyhořeli, ale museli jsme vše vystěhovat, nebo spíše přestěhovat do jiných prostor. Poté jsme vše uklidili od podlahy až po strop. Ano i vymést pavučiny u stropu bylo nutné. Například vysávání si vzal na starosti Jirka a docela mu to šlo. No posuďte sami:

Připravujeme pro Vás v našem showroomu novou podlahu, nové posezení, nové informační tabule, novou kancelářskou část. Nově bude možné si naše matrace vyzkoušet. Ano vyzkoušet přímo osobně v našem showroomu. Prostě přijdete k nám na showroom a lehnete si do postele. Spát Vás tam asi nenecháme, ale možnost vyzkoušet si matraci přímo u nás na showroomu v Otrokovicích bude možné. Přijet za námi můžete ze Zlína, Kroměříže, Holešova, Starého města, Uherského Hradiště. Klidně i z Brna, Prahy nebo Ostravy pokud chcete. 

Opravdu se těšíme, až Vás v září v našem shoroomu poprvé přivítáme. POZOR! Bude potřeba si domluvit schůzku. Stačí zavolat nebo napsat e-mail a domluvit si konzultaci. Je to lepší pro nás i pro Vás. Můžeme se Vám plně věnovat a zodpovědět všechny Vaše dotazy. Kalendář schůzek na první polovinu září máme skoro plný, tak neváhejte a ozvěte se nám co nejdříve. Rádi se s Vámi setkáme a pomůžeme Vám vybrat matraci na míru přesně dle Vašich představ.

Jo a abych nezapomněl, ty nové produkty, které pro Vás připravujeme budou opět v nejvyšší možné kvalitě pro Váš pohodový spánek. Bude se jednat o polštáře a přikrývky. V sadě bude možné koupit letní, zimní nebo celoroční variantu. Připravujeme i dětský komplet. Více informací přineseme v další novince.

Tak hezký den a užijte si druhou polovinu prázdnin.

Tým matracenamiru.com