Potíte se v létě v noci? Pořiďte si chránič matrace.

Vysoké letní teploty znamenají samozřejmě i nadměrné pocení. I za normálních okolností dokáže člověk přes noc v posteli vypotit 0,5 až 1 litr potu. Za rok, tak matrace absorbuje kolem 356 litrů potu, což je objem slušně velkého sudu na dešťovou vodu. V období veder to může být až 1,5 litru. Je proto velice důležité, aby si byla matrace, na které člověk spí, schopna s potem poradit.

Některé moderní matrace mají schopnost pot vsáknout, odvést a poté mu umožnit opětovné odpaření do vzduchu. Ale je třeba si uvědomit, že i když se voda z potu odpaří, další jeho složky jako jsou soli a minerály, v ní zůstávají. Posléze se stanou potravou roztočům, kteří se budou uvnitř matrace množit. Navíc průchod potu matrací přes přírodní složky jako třeba bambus do jisté míry její strukturu ovlivňuje. To vše zkracuje matraci životnost.

Pokud chcete matraci ochránit a zajistit, aby vám sloužila co nejdéle, je vhodné použít chránič matrace. Bez této ochrany se žádná matrace neobejde. 

Náš chránič matrace má tyto vlastnosti:

Zdravotně nezávadný, vhodný pro alergiky.

Umožňuje praní až na 60°C.

Prošívaný chránič matrace Bella je vhodný pro oba typy našich matrací Silver i Gold

Chrání matraci na míru před protečením tekutiny

Nezbytná součást každé matrace

Chrání matraci na míru před zašpiněnímí

Prodlužuje životnost matrace

Vyrobeno v ČR

Naše prodyšná HR pěna je tvořena otevřenými buňkami s velkými póry pro vyšší propustnost vzduchu, díky tomu je matrace velmi prodyšná. Je tvořena buňkami se silnou stěnou, které zajišťují vysokou vzdušnost a optimální odvod tepla

Pěny našich matrací jsou tvořeny otevřenými buňkami s velkými póry, proto jsou naše matrace velmi dobře prodyšné. Oproti běžným pěnám jsou naše pěny výrazně tvárnější, prodyšnější a mají delší životnost.

Naše matrace neobsahuje žádné přírodní složky, proto se s ní roztoči ani jiné breberky nekamarádí, a díky tomu je vhodná pro alergiky a astmatiky.

Zdroj: https://zena.aktualne.cz/