3. 6. 2024 Matrace na míru pro spaní v autě? Tentokrát do Citroënu Jumper

Matrace do karavanu. Matrace do obytného vozu. Matrace do vozů kombi. Toto je naše jarní náplň práce. Tedy z větší míry určitě. Vy plánujete na dovolenou a my pro Vás realizujeme matrace do aut, abyste se během Vaší dovolené krásně vyspali. 

Pro našeho zákazníka jsme realizovali matraci do Citroënu Jumper, který je předělaný na obytný vůz. Unikátností této relalizace je sklopná čalouněná lavice. Při zvednutí slouží lavice pro sezení a můžete na ní při dovolené snídat nebo hrát karty. Ovšem když se lavice složí dolů, vznikne podesta pro spaní. Lavice je celočalouněná a zákazník z ní byl nadšený (Podlaha vozu se bude ještě upravovat.).

Matraci na míru do obytného vozu jsme poskládali z HR pěny (stejně jako matrace Silver) a k ní jsme přidali druhou vrstvu ze speciální pěny, která perfektně propojuje měkkou spací vrstvu s tvrdou deskou. Díky tomuto propojení, našim zkušenostem a zpětné vazby od našich zákazníků víme, že jde o nejlepší volbu pro matraci na míru do karavanu, obytného vozu či vozu kombi.

Na matraci se pohodlně vyspí 2 lidé. Na lavici si zase sednete, nic Vás netlačí a ráno si dáte dobrou kávu a výtečnou snídani.

Matrace jsou v pratelném obalu se zipem.

Novému majiteli přejeme krásné spaní.

 

 

Zajistěte si pohodlný spánek na cestách

Nemusíte se již trápit nepohodlným spaním během cestování. S naší matrací na míru do auta si můžete zajistit pohodlný spánek, ať už cestujete na dovolenou, do přírody, nebo na pracovní cestu.

Neváhejte nás kontaktovat, pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace. Jsme tu, abychom Vám pomohli zajistit kvalitní spánek na cestách.

Udělejte si poptávku matrace na míru do auta ještě dnes a užijte si pohodlí a kvalitní spánek ve svém vozidle.

Pokud se chcete na cokoliv zeptat, ozvěte se p. Janoštíkovi na tel.: 774 140 130 nebo s dotazem e-mailem info@matracenamiru.com