Doprava zdarma na matraci na míru ať už bydlíte kdekoliv.

Bydlíte v Praze, Brně, Ostravě nebo v Horní Dolní? Máme pro Vás dopravu zdarma na matraci na míru. Doprava zdarma platí na jakoukoliv matraci na míru. I dětskou matraci na míru. Sami tu situaci známe moc dobře. Vybrat důležitý produkt v e-shopu je těžké a někdy složité. A když už se Vám to povede a máte jej v košíku, přijdete na záložku Doprava a platba a tam zjistíte tu nepřijemnou novinku. Doprava stojí fůru peněz. Někdy až tolik, že si říkáte, nemá cenu nakupovat a okno prohlížeče zavřete.

Jelikož tuto situaci dobře známe. Řekli jsme si, že to uděláme jinak. Dáváme Vám dopravu zdarma na všechny matrace na míru. Doprava zdarma platí na jakoukoliv matraci na míru. Ať už si kupujete matraci na míru Gold pro muže, nebo matraci na míru Silver pro ženu, případně dětské matrace na míru Silver a Gold. 

Můžete bydlet kousek od nás ve městech jako jsou Zlín, Kroměříž, Uherské Hradiště nebo Olomouc či Břeclav. I kdybyste bydleli ve velkých krajský městech jako je České Budějovice, Plzeň, Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Liberec, Hradec Králové tak pro Vás pořád máme dopravu zdarma. Můžete bydlet v Čechách, na Moravě nebo ve Slezsku, pořád pro Vás bude platit doprava zdarma na matraci na míru.

Tak už neváhejte a podívejte se na náš jednoduchý konfigurátor matrace na míru a vyberte si tu nejlepší matraci na míru přesně pro Vás.

Hezký den

Tým matracenamiru.com