21.9. 2023 Co je to topper neboli vrchní přistýlková matrace?

Topper, neboli vrchní přistýlková matrace, je tenká a měkká vrstva polstrování, kterou položíš na svou stávající matraci. Topper na matraci je navržen tak, aby zlepšil pohodlí a podporu Vašeho spánku. Vrchní přistýlkovou matraci si můžete objednat v různých velikostech a materiálech, takže si můžete vybrat tu, která nejvíce vyhovuje Vašim potřebám.

Proč byste si měli pořídit vrchní přistýlkovou matraci pro zlepšení spánku?

  1. Přidá pohodlí: Topper poskytuje extra vrstvu pohodlí na Vaší matraci. Jeho měkký a polstrovaný povrch Vám pomůže uvolnit svaly a zmírnit tlak na kloubech. To je zejména prospěšné pro ty, kdo trpí bolestí zad nebo kloubů.

  2. Zlepšení hygieny: Vrchní přistýlková matrace může být snadno odstraněna a vyprána. To znamená, že Vaše postel zůstane čistá a bez alergenů. Je to skvělý způsob, jak udržet svou postel čerstvou a hygienickou.

  3. Regulace teploty: Některé toppery jsou navrženy tak, aby regulovaly teplotu během noci. Například toppery z moderních pěn nové generace mohou absorbovat nadbytečné teplo a udržovat Vás příjemně chladnými. To může zlepšit kvalitu Vašeho spánku, zejména pokud trpíte nočními pocitovými výkyvy.

  4. Prodloužení životnosti matrace: Vrchní přistýlková matrace chrání Vaší hlavní matraci před opotřebením. Tím, že na ní přenese většinu tlaku a opotřebení, můžete prodloužit životnost své matrace a ušetřit peníze na nákup nové.

  5. Personalizace spánku: Díky různým dostupným materiálům (např. prodyšná HR pěna nebo paměťová Visco pěna) můžete personalizovat svůj spánek tak, aby odpovídal Vašim potřebám. Pomůžete Vám vybrat topper, který je pro Vás nejvhodnější.

Pokud se rozhodnete pro topper neboli vrchní přistýlkovou matraci, může to být významný krok k lepšímu spánku a celkovému zdraví. Nezapomeňte však vybrat topper, který vyhovuje Vašim osobním preferencím a potřebám. S výběrem správného topperu budete mít záruku klidných nocí a osvěžujícího spánku.

S Vaší poptávkou se na nás můžete obrátit telefonicky nebo e-mailem, který najdete v sekci Kontakty.

Pokud se chcete na cokoliv zeptat, ozvěte se p. Janoštíkovi na tel.: 774 140 130 nebo s dotazem e-mailem info@matracenamiru.com