27. 5. 2024 Matrace na míru do obytného vozu

Skládací matrace do auta by měla dle nás být vždy na míru a vždy by tomu měla předcházet diskuze se zákazníkem. Zajímají nás totiž jeho přání, jeho možnosti a plány. Vždy se totiž dá vymyslet něco, čím se z obyčejné matrace na přespání stane něco víc. Něco lepšího. 

Matrace na míru do obytných vozů se musí první řadě naměřit. Pro naměření využíváme naši speciální metodu, díky které získáme požadované rozměry včetně všech záhybů a zákoutí. 

Poté se snažíme vymyslet její multifunkčnost. Kterou vidíte na přiložených fotografiích. Nechceme mít na e-shopu 1 typ matrace pro všechna obytná auta, ale chceme každému zákazníkovi nabídnout unikátní matraci dle jeho přání. Někdo titiž preferuje tvrdší matraci - někdo chce více pohodlnou. Někdo ji chce vysokou, někomu stačí nižší. Někdo bude v autě spát 20 dní v roce a někdo zase naopak půl roku. Každý z těchto parametrů je třeba zohlednit. 

V tomto případě se jedná o matraci na míru do vozu Renault Master sloužící k přestavbě na obytný vůz. V autě bylo vymyšleno skvělé multifunkční skládání spacího prostoru, který je možné jendoduše přeměnit na dvě lavice. Tomu jsme přizpůsobili i naši matraci. Matrace je 8 cm vyoská. Jedná se o skládanou matraci do auta, která se přizpůsobí jak rozloženému stavu pro spaní, tak upravené lavici pro sezení. Slouží jako sedátko i opěrka. Navíc lze matraci jednoduše složit a nezabírá místo.

Tato matrace na míru do obytného vozu se skládá z vrstvy HR pěny, tedy stejné pěny jakou použiváme v matracích Silver. K ní se přidává druhá vrstva v podobě speciální pěny, která zajišťuje dokonalé propojení mezi OSB deskou a pohodlnou vrchní spací částí.

Na matraci se pohodlně vyspí 2 lidé. Na lavici si zase sednete, nic Vás netlačí a ráno si dáte dobrou kávu a výtečnou snídani.

Matrace jsou v pratelném obalu se zipem.

 

 

Zajistěte si pohodlný spánek na cestách

Nemusíte se již trápit nepohodlným spaním během cestování. S naší matrací na míru do auta si můžete zajistit pohodlný spánek, ať už cestujete na dovolenou, do přírody, nebo na pracovní cestu.

Neváhejte nás kontaktovat, pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace. Jsme tu, abychom Vám pomohli zajistit kvalitní spánek na cestách.

Udělejte si poptávku matrace na míru do auta ještě dnes a užijte si pohodlí a kvalitní spánek ve svém vozidle.

Pokud se chcete na cokoliv zeptat, ozvěte se p. Janoštíkovi na tel.: 774 140 130 nebo s dotazem e-mailem info@matracenamiru.com